Veru a Le petit designban

Az év eleji bejegyzésben meséltem sok tervemről. Most közülük egy újabb is megvalósult! Ha Veru termékeket szeretnétek vásárolni, akkor ezt már nem csak a webshopban és a Pici piacon tehetitek meg, hanem a Le petit designban is a Károlyi kert mellet!


Károlyi kert mellett, a Magyar utcában van egy kincsestár. Te ismered? Mesebolt. Annyi szép dolog, annyi különleges termék van, hogy egy lendülettel minimum három kört kell menned, mert képtelenség egyszerre mindent meglátni, befogadni.


Az üzlet elsősorban kisgyermekes, design iránt érdeklődő szülőknek szól. Egy olyan hely, ahol nem csak gyerekeknek szóló termékek van, hanem sok szépség, ami a felnőtteket célozza. Remek lelőhely, ha egy barátnődnek szeretnél ajándékot venni. Vagy épp magadnak  Ékszerek, párnák, ruhák, kiegészítők és táskák közül válogathatsz, a piciket pedig játékok, ruhák, hátizsákok, gyerekszobadekorációk várják. Köztük már Veru képek is!


Amikor még csak álmodoztam a saját márkáról és termékekről, abban biztos voltam: nagyon boldog lennék, ha a képeim bekerülhetnének a Le petit designba. Nagyon jó érzés, hogy ez megvalósult.
Egy biztos: ha a belvárosban van dolgod, ne hagyjd ki ezt a kis kincsesboltot!

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.